Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında!

 Hemen ilginizi çekti değil mi? Kuru cildi olanlar parlak ve taze bir cilt hayali kurarken; karma,yağlı ve karmadan yağlıya olan ciltlerin hayali ise tamamen mat bir cilttir. İşte hayalinizi fondötensiz gerçekleştirebilecek bir ürün!

Karma ve yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilen Nem Dengesi cildinize özel geliştirilmiş dokusu ile klasik nemlendiricilerin bir adım ötesi.








Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen “matlaştırıcı sorbe” dokusu cildinizin gün boyu parlamaya karşı savaşmasını sağlarken cilt renginizi eşitler ve pürüzsüzleştirir.


Normalde parlama görülen ciltler için “zaten yağlı,neden nemlendirici kullanayım ki” anlayışı vardır. Hayır,öyle değil. Her cildin neme ihtiyacı vardır fakat miktarları farklıdır. Hafif Sorbe dokusu yağ içermez, hızlı emilir. Hem hafif hem yoğun bir yapısı var. Bir miktar aldığınız zaman normal kremlerden daha pürüzlü ve hafif bir yüzeyi olduğunu hissediyorsunuz,vıcık vıcık değil. Sabah akşam temizlediğiniz yüzünüze uyguladığınızda gün boyu süren bir tazelik sağladığı da aşikar.


Ayrıca yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olurken; bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur. Ben birkaç gündür kullanıyorum ama ilk günden beri T bölgemdeki parlaklık ciddi anlamda azaldı. Kullanmaya başladıktan sonra disko topu gibi parlamamaya başlıyorsunuz artık :) Bir de şunu belirtmek gerekir ki havaların soğumaya başladığı şu günlerde ciltte kurumalar yaşayabilirsiniz, yer yer pullanmalar dökülmeler olabilir. Bunun da önüne geçiyor, ciltte yağdan uzak bir nemlendirme sağlıyor!

Kokusu da rahatsız etmeyen hafiflikte ve hoşlukta. Rengi ve kutusu da çok şirin, yumurta gibi :) 15 TL gibi ciddi anlamda uygun bir fiyata satılıyor. Tabii sadece parlama sorunu yaşayan ciltler düşünülmemiş, diğerleri de var! Garnier Nem Dengesi serisi yenilikçi dokularıyla farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlıyor. Serinin diğer ürünleri:
Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon


Ürüne ulaşır ulaşmaz dayanamayıp sürmeye başladığım için cildimin ilk halini ne yazık ki gösteremiyorum. T bölgem,çenem ve yanaklarım tam bir disko topu gibi parlıyordu. Ama şimdi çok daha iyi durumda. Yanaklarım daha mat, T bölgemde ciddi düzelme var keza çenemde de öyle. Renk eşitleme etkisiyle henüz tanışamadık. Böylece sizi berbat cildimle tanıştırayım! :)


Sonuçları almaya başlamış halim bu,ilk halini hayal bile etmeyin! :) Kesinlikle denenmeye değeceğini düşünüyorum. Cilt tipinize uygun olanı seçin ve istediğiniz görüntüye ulaşmanın keyfini çıkarın ;) İçerik ve diğer özellikler için görselleri inceleyebilirsiniz.

Ürün reklam filmi: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151901520884000
Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/GarnierTR ve https://twitter.com/garnierturkiye

İçerik: derinksah.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder