Losyon Delisiyimmmm


Watsonstan geçen yıl başı kazandığım kampanya sepetinden çıkan ürünlerden biri de bu vücut losyonuydu. İçeriğinde Lavanta ve çam ağacı var. Mükemmel bir koku ve ferahlık veriyor. Hele bir de bu losyonla masaj yaparsanız değmeyin keyfinize.Zaten akışkanlığı ve yedirme süreside masaj yapmaya müsait. Çünkü vücut öyle bir kere de emmiyor bu losyonu.Epey bir vakit harcamanız gerekiyor. Küçüçük fındık kadar krem baya bir işinizi görüyor. Öyle çabucak bitecek türden değil.Watsons'ta satılıyor mu bilmiyorum geçen kış satılıyordu ama bulursanız kaçırmayın derim.
 Kendinizi kraliçe gibi hissetmenize olanak sağlar.






Johanna Straub Pure Wellness ise Almanya'dan abim tarafından hediye olarak geldi :) Değişik ama hoş bir kokusu var. Meyveli gibi birşey. 400 ml ve uzun süre gidecek bir losyon. Yumuşak bir ten bırakıyor ardında :)



Satsuma  Body Butter  ise Yılbaşı'nda arkadaşım tarafından hediye edilmişti. Ne çok sevenim varmış değil mi :)))  İçeriğinde portakal var. Banyodan sonra genellikle dirseklerim için kullanıyorum. Ferah bir kokusu var. Normalde portakal kokulu daha doğrusu meyve kokulu kremler sevmem ama bunun kokusu hem daha bir hoş geliyor burunuma hem de gerçekten yumuşacık dirseklere sahip olmamı sağlıyor. Diz bölgesinde de kullanılabilecek gayet güzel bir ürün. 



0 yorum:

Yorum Gönder