Victoria's Secret Bikini Koleksiyonundan Kareler...

Follow my blog with Bloglovin
Victoria's Secret  Türkiye'ye de gelecek dediler geldi ama Antalya'ya da gelse hiç fena olmayacak gibi. İnternet ortamından alışveriş yapmaktan bıkıyor insan. Gidip gözlerimizle görsek baksak denesek. O günleri de görebilecek miyiz acaba. Birbirinden güzel koleksiyonlarla her yıl farklılık yaratıyor. Benzerini arasanız bulamıyorsunuz. İnternet'te pek çok satan yer var gerek gittigidiyorda gerek sahibinden.com da ama gel gelelim ne kadar orjinal orası süpheli. Sizlere en sevdiğim modellerinden bir post hazırladım, umarım ilginizi çeker.







Çiçekler 2013 yazının modasıydı ve bu moda mangoyla kış aylarına da taşındı. Fırfırlar 2014 te de reyonlarda gözümüze çarpacak gibi  gözüküyor.




Yeşin ve leoparın mükemmel uyumu. Kim demiş leopar yalnızken Seksi gözükür diye. Yeşilin uyumuyla seksiliğini daha da arttırıyor.Küçük detaylar gibi gözükse de harikalar yaratıyor.




Siyah Beyaz puantiyeler ne kadar da kibar ve gösterişli. Ayrı bir masumiyet mi katıyor ne. Çocuksu ama güzel. 


Bu kesimler de 2013 te ayrı bir yere sahipti. Victoria's Secret bu tarz kesimleri modellerinde çok kullandı. Gerek düz gerek püsküllüler modaydı fakat ben pek hoşlanmadım açıkçası


Beyaz kullanmak gerçekten zor. Özellikle de sahilde. Çok güzel gözükse de aralarına kum taneleri girdikten sonraki görüntü hiç göze güzel gelmiyor değil mi?






0 yorum:

Yorum Gönder