Kirpikler Foraaaaaaaaaaaaa :)))

       
Alex Avien Paris gerçekten oldukça başarılı işlere imza atıyor. Rimelleri bir harika. Ben başka bir marka rimel kullanıyordum annemde bu ürünü görene kadar. Şimdi ise her an elimin altında. Esnek başlığı ile kirpiklere istediğiniz gibi müdahale edebilirsiniz :))





                                                     
  Özel tasarım plastik fırçası ve özel formülü ile kirpiklerde “full” etki isteyenler için idealdir. Formülündeki Lecithin ile kirpiklere bakım yapar. Full Effect Mascara ile kirpikler artık daha sağlıklı, daha uzun ve daha hacimli!

Bu eller anneme ait benimle alakası yokturrrr diyorum :p



SİZE SIR VEREYİM Mİ : Hani reklamlarda görürüz ya çok dolgun kirpikli bayanları. Emin olun bu rimel de ona yakın fakat hiç bir zaman asla reklamlardaki hatunlar gibi olamayız tabii pudra sürmediğimiz taktirde. Pudrayı rimel sürmeden önce elimize döküyoruz. Bebe pudrası tabi. Sonrasında parmak ucumuzla kirpiklerimize değdiriyoruz. Yaşlanmış gibi bir efekt çıkıyor ortaya. Korkmayın sizi öyle bırakmayacağım. İkinci aşama olarak bir kat rimelimizi sürüyoruz ve tekrar pudralıyoruz son olarak rimeli istediğimiz dolgunluğa ulaşana kadar kirpiklerimize şekil vererek sürüyoruz. İşte bu kadar mis gibi dolgun kirpikler sizlerin olsunnnn :)))


0 yorum:

Yorum Gönder